Canning Vale

Call us now »

Canning Vale

The client had late teens still living at home and wanted their own new master bedroom and retreat upstairs. They were told by other builders that they couldn’t position the stairs where they wanted them. However, with the change in living and creation of new space upstairs we advised that the stairs could be located as they wanted and the stair void would also bring in light to the dark central area. Two existing small bedrooms to the rear were combined to create a large bedroom.

The existing home is on an elevated ridge with views to the hills so the design was oriented to take advantage of this and we added a balcony with access from both the master bedroom and the upper living area.

The front elevation was designed to create the seamless blend from the existing single storey home to the new two storey.

Go back